Аукционът за 150 хил. права от ФИНИ АДСИЦ ще е на 23 октомври

594
На 23 октомври 2007 г. на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Фонд за инвестиции в недвижими имоти АДСИЦ-София (ФИНИ АДСИЦ), съобщават от институцията.

Вторичната търговия с правата ще протече от 23 октомври до 5 ноември, докато крайната дата за записване на акциите от увеличението е 29 ноември 2007 г. Присвоеният борсов код на правата ще е R2FINI.

ИП Елана Трейдинг АД е борсовият член - поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка ще бъде открита в ТБ Банка ДСК АД.

Учредители на дружеството са „Енемона”АД със 70% от капитала и „Екоинвест холдинг” АД с 30%.

Фондът планира да инвестира в имоти, осигуряващи доход под формата на наеми и други плащания, и в закупуване, изграждане и/или реновиране на недвижими имоти с цел препродажба или експлоатация. Дружеството вече е придобило три имота в Лом.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg