Аукционът за Експат Имоти АДСИЦ - на 3 декември

528
На 3 декември 2007 г. на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Експат Имоти АДСИЦ-София.

Вторичната търговия с правата на фонда ще стартира същия ден и ще продължи до 15 декември 2007 г.

Присвоеният борсов код на правата е R2EXPAT. Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 16 януари 2008 г.

Експат Имоти АДСИЦ планира да увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 2 млн. лв. На пазара ще се предложат 1.5 млн. права, всяко от които ще даде възможност за записването на 1 нова акция по номинална и емисионна стойност от 1 лв.

ИП София Интернешънъл Секюритиз е борсовият член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а набирателната сметка ще бъде открита в Обединена Българска Банка.

Дружеството възнамерява да инвестира в имоти с жилищно, търговско, бизнес и хотелско предназначение, както и в селскостопанска земя и земя от горския фонд с перспектива за застрояване.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg