Аукционът за Пи Ар Си АДСИЦ - на 5 декември

563
На 5 декември на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 15 000 права от първоначалното увеличение на капитала на Пи Ар Си АДСИЦ-София.

Вторичната търговия с правата на фонда ще стартира от 5 декември и ще продължи до 18-и същия месец. Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 18 януари 2008 г.

Пи Ар Си АДСИЦ планира да увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 650 хил. лв., чрез издаването на 15 000 права, всяко от които дава възможност за записването на една нова акция по номинална и емисионна цена от 10 лв.

ТБ Българо-американска кредитна банка АД е борсовият член-поемател на увеличението на капитала, докато набирателната сметка ще бъде открита в ТБ Юробанк И Еф Джи България.

Учредители на дружеството са „Българо-американска кредитна банка” АД с 30% от капитала, Алекси Попов с 22.4%, Райчо Райчев с 18.2%, Ема Бонева с 18.2%, Тодор Рогачев със 7% и Константин Попов с 4.2%.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg