Аукционът за продажба на 150 хил. права от Ефектен унд Финанц–Имоти АДСИЦ - на 12 ноември

991
На 12 ноември 2007 г. на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Ефектен унд Финанц–Имоти АДСИЦ.

Вторичната търговия с правата ще стартира същия ден и ще продължи до 23 ноември 2007 г. Присвоеният борсов код на правата е R2EFFIN.

Ефектен унд Финанц–Имоти АДСИЦ планира да увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 650 хил. лв., или с минимално изискуемите 30%.

Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 18 декември 2007 г. ИП Ти Би Ай Инвест ЕАД е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка ще бъде открита в ТБ Обединена Българска Банка.

Учредители на дружеството са Петър Терзиев с 60% от капитала, Договорен фонд „Ти Би Ай Хармония” с 15% , Договорен фонд „Ти Би Ай Динамик” с 15% и “Ефектен унд финанц - София” АД с 10% от капитала на заявителя.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg