Инвестиционен посредник БенчМарк Финанс АД стартира новата си платформа за търговия на Българска Фондова Борса - BenchMark BG Trader, информираха оттам за Profit.bg.

Платформата е създадена след анализ на различни международни платформи за търговия и отразяване на предимствата, които всяка от тях има.

При разработването е взето под внимание мнението на много трейдъри, за да може функционалността и интерфейса на платформата да отговори в максимална степен на изискванията на клиентите.

През BenchMark BG Trader може да се сключват сделки с всички инструменти, които се търгуват на БФБ.

"Както и при пускането на останалите ни платформи, така и сега основната ни цел е да съчетаем професионална платформа с конкурентни условия и високо ниво на обслужване на клиентите." заяви Деница Христова, изпълнителен директор на БенчМарк Финанс.

BenchMark BG Trader разполага с много възможности за моделиране на екраните в зависимост от индивидуалните изисквания, което заедно с всички други предимства я прави изключително лесна и удобна за търговия.

Част от предимствата на платформата и на услугите към нея са:

- Автоматично въвеждане и потвърждаване на поръчките

- Подробна пазарна информация и статистика за всяка емисия

- Професионални графики и модули за анализи

- Моментално обновяване на котировките и на информацията за сключените сделки

- Едновременно следене в дълбочина на всички емисии

- Следене на всички оферти за всяка емисия

- Нови комисиони за търговия започващи от 0%

- Лихва от 3% върху паричните средства
- Безплатни семинари и уебинари

За всички желаещи да тестват търговията в реална обстановка, но с виртуални средства, БенчМарк Финанс предлага безплатна, 20-дневна демо сметка, която може да бъде регистрирана на адрес: www.bgtrader.benchmark.bg.

BenchMark BG Trader е четвъртата платформа за търговия на финансовите пазари, която БенчМарк Финанс предлага. Останалите три са Benchmark Trader и Benchmark MetaTrader за търговия на международните пазари с валути, опции, ценни метали, акции, CFD, фючърси и фондове, както и COBOS за търговия на БФБ.