БенчМарк Финанс предложи платформата за търговия на БФБ

2180
БенчМарк Финанс предложи платформата за търговия на БФБ

Инвестиционен посредник БенчМарк Финанс АД стартира новата си платформа за търговия на Българска Фондова Борса - BenchMark BG Trader, информираха оттам за Profit.bg.

Платформата е създадена след анализ на различни международни платформи за търговия и отразяване на предимствата, които всяка от тях има.

При разработването е взето под внимание мнението на много трейдъри, за да може функционалността и интерфейса на платформата да отговори в максимална степен на изискванията на клиентите.

През BenchMark BG Trader може да се сключват сделки с всички инструменти, които се търгуват на БФБ.

"Както и при пускането на останалите ни платформи, така и сега основната ни цел е да съчетаем професионална платформа с конкурентни условия и високо ниво на обслужване на клиентите." заяви Деница Христова, изпълнителен директор на БенчМарк Финанс.

BenchMark BG Trader разполага с много възможности за моделиране на екраните в зависимост от индивидуалните изисквания, което заедно с всички други предимства я прави изключително лесна и удобна за търговия.

Част от предимствата на платформата и на услугите към нея са:

- Автоматично въвеждане и потвърждаване на поръчките

- Подробна пазарна информация и статистика за всяка емисия

- Професионални графики и модули за анализи

- Моментално обновяване на котировките и на информацията за сключените сделки

- Едновременно следене в дълбочина на всички емисии

- Следене на всички оферти за всяка емисия

- Нови комисиони за търговия започващи от 0%

- Лихва от 3% върху паричните средства
- Безплатни семинари и уебинари

За всички желаещи да тестват търговията в реална обстановка, но с виртуални средства, БенчМарк Финанс предлага безплатна, 20-дневна демо сметка, която може да бъде регистрирана на адрес: www.bgtrader.benchmark.bg.

BenchMark BG Trader е четвъртата платформа за търговия на финансовите пазари, която БенчМарк Финанс предлага. Останалите три са Benchmark Trader и Benchmark MetaTrader за търговия на международните пазари с валути, опции, ценни метали, акции, CFD, фючърси и фондове, както и COBOS за търговия на БФБ.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg