БФБ обсъжда перспективите пред капиталовите пазари в Югоизточна Европа

482
БФБ обсъжда перспективите пред капиталовите пазари в Югоизточна Европа

Българска фондова борса (БФБ), със съдействието на Deutsche Boеrse и ING, организира днес в София конференцията “Перспективи пред капиталовите пазари в Югоизточна Европа”.

Сред основните теми, които ще бъдат дискутирани, са развитието на българския капиталов пазар след присъединяването на страната към ЕС, промените в законодателната рамка на национално и европейско равнище, пътищата за привличане на инвеститори към фондовите пазари на Югоизточна Европа, сътрудничеството между борсите от региона и взаимодействието им с развитите западноевропейски борси.

За лектори са поканени представители на основните институции на капиталовия пазар в България, експерти от Европейската комисия и Федерацията на европейските фондови борси, ръководителите на борсите от Югоизточна Европа.

Конференцията ще открие министърът на външните работи Ивайло Калфин. Сред лекторите са Хюсеин Еркан от Истанбулската борса и Спирос Капролос от Атинската.

Profit.bg е медиен партньор на събитието.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg