БФБ-София и ИАНМСП с нови обучителни семинари

590
БФБ-София и ИАНМСП с нови обучителни семинари

В изпълнение на подписания през 2007 г. меморандум за сътрудничество между Българска фондова борса-София и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, както и на годишната програма за насърчаване на малките и средните предприятия на ИАНМСП и стратегията на БФБ-София за развитието на капиталовия пазар в България, двете институции започнаха провеждането на серия обучителни семинари.

Първият семинар на тема “Механизми за финансиране на дейността на МСП чрез Фондовата борса” се проведе на 7 октомври 2008 г. в хотел Шипка, София и в него взеха участие представителите на 45 компании.

Сред разискваните теми бяха: Предимства на публичната компания, Възможности за финансиране чрез капиталовия пазар - емитиране на акции и облигации, Процедура по придобиване статут на публично дружество, Опитът на публичните компании.
Презентациите бяха направени от лектори от БФБ-София.

Предвидено е вторият семинар за тази година да се проведе на 29 октомври в Бургас, като инициативата ще продължи и през следващата година.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg