За четвърта поредна година Бианор Холдинг АД отбелязва ръст на приходите на консолидирана база от над 35%. За 2007 г. те възлизат на 3.45 млн. лв., а печалбата на дружеството е 137 хил. лв. спрямо 384 хил. лв. за 2006 г.

„Изминалата година беше свързана с важни за групата инвестиции. Такива бяха създаването на дружество в САЩ, откриването на развоен център на Бианор Сървисиз в град Пловдив и не на последно място - стартирането на дейността на електронния супермаркет Най-Маг”, сподели Костадин Йорданов, изпълнителен директор на Бианор Холдинг АД.

„Продължаваме да поддържаме стабилен ръст на приходите и вярвам, че в бъдеще ще задържим същия положителен тренд на развитие”, добави той.

Активите на дружеството към края на четвъртото тримесечие на 2007 г. достигат 4.854 млн. лв. спрямо 2.556 млн. лв. към края на 2006 г.

В момента групата на Бианор Холдинг АД се състои от четири дъщерни предприятия.

Очаква се в скоро време към нея да се присъедини съвместното дружество между Бианор Сървисиз ЕООД и ТехниДата АД – ТехниДата Лабс България. Бианор Холдинг ще притежава 51% от новата компания, на която е едноличен собственик чрез Бианор Сървисиз .

Днес по позицията сделки не бяха сключени и офертите купува/продава останаха на нива от 11.01/12.50 лв. за брой.