Бианор купува офис за 843 хил. лв.

889

В изпълнение на инвестиционната си програма на Бианор АД (), заложена в проспекта и сключен предварителен договор с Крит ЕООД за покупка на недвижими имоти на 27 септември дружеството е подписало окончателен договор за покупката на собствеността.

Имотът представлява Офис № А 3 („А” едно), намиращ се в административно-жилищна сграда в гр. София, район Младост, бул. "Ал. Малинов", и е със застроена площ 466.86 квадратни метра. Стойността на имота е в размер на 842 817.90 лв.

Нека припомним, че Бианор Сървисиз подготвя отварянето на първия си развоен център извън София. Офисът за разработка на софтуер ще бъде в Пловдив и се очаква да започне своята дейност от началото на октомври.

Бианор Сървисиз е част от групата на Бианор, която направи борсовия си дебют в началото на месец септември. Днес акциите на компанията се търгуват на ниво от 12.65 лв. за брой.

Дейността на Бианор е насочена в областта на информационните технологии, разработването на софтуерни решения и продукти, уеб дизайна, онлайн търговията и стратегическото инвестиране.

Дружеството регистрира коносолидирани приходи от 1.512 млн. лв. през първите шест месеца на 2007 г., което е с 34% повече, в сравнение с резултатите за същия период на 2006 г.

Консолидираната печалба на компанията за първата половина на 2007 г. е 215 хил. лв., или 14% повече, в сравнение с първите шест месеца на 2006 г.

До момента днес са изтъргувани 30 акции на дружеството на средна цена 12.89 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg