Бианор отчита 35% ръст на консолидираните приходи към 30 септември

509

Бианор () отчете 2.4 млн. лева консолидирани приходи за първите девет месеца на 2007 година, което е увеличение от 35%, в сравнение със същия период на миналата година.

“Ръстът в приходите се дължи на спечелените през годината нови клиенти на групата, както и на продължаването на работата по дългосрочните проекти на Бианор Сървисиз”, заяви Костадин Йорданов, изпълнителен директор на Бианор.

Консолидираната печалба преди амортизации, лихви и данъци (EBITDA) нараства с 6% спрямо същия период на миналата година. Печалбата преди данъци е 255 хил. лева, или с 8% по-малко, в сравнение с миналогодишния период.

Активите на дружеството към края на третото тримесечие достигат 4.9 млн. лева, което представлява ръст от 94%.

„През първите девет месеца от годината наред с обичайната ни дейност реализирахме и две нови инвестиции по откриване на офиса ни в Ню Йорк и на развойния център на Бианор Сървисиз в Пловдив”, заяви Владимир Танков, оперативен директор на Бианор.

„През същия период подготвихме и старта на най-новия инвестиционен проект на групата – електронният супермаркет Най-Маг (www.nay-mag.com), който стартира в средата на октомври”, добави Танков.

Днес се изтъргуваха 635 акции на средна цена от 12.10 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg