Бианор разпределя 5 400 акции на служителите си

639

На проведено на 9 ноември 2007 година заседание на Съвета на директорите на Бианор АД-София () бяха взети решения, свързани с програмата за стимулиране на служителите със стаж минимум две години в групата на Бианор.

Акциите, които ще бъдат изкупени и разпределени от Бианор АД-София и дъщерните му дружества, ще бъдат в размер на 5400 броя, като никой служител няма право да получи повече от 1000 акции от капитала на дружеството.

Съветът на директорите възлага на управителите на дъщерните дружества да изготвят конкретното разпределение по служители в дъщерните дружества и да предоставят за одобрение от Съвета на директорите на Бианор АД-София направеното от тях разпределение в срок до 29 март 2008.

„Винаги сме се стремили да изграждаме работна среда, в която всеки член на екипа се чувства съпричастен към резултатите на дружеството. Реализирането на тази сток програма е още една стъпка от осъществяването на тази цел”, каза Костадин Йорданов, изпълнителен директор на Бианор Холдинг.

„Това е модел, който е широко използван в развитите пазари и е особено ефективен при дружествата от т. нар. базирани на знания индустрии”, добави Йорданов.

Последната сделка с книжата на компанията е на ниво от 10.96 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg