Паркинг-асистент „Мобилна синя зона" е името на приложението за мобилни телефони, което Бианор създаде насочено клиентите на Синя зона, съобщиха от компанията за Profit.bg.

„Мобилна синя зона" позволява на потребителите да съставят списък с автомобили и лесно да избират един или повече, за които да изпратят заявка за паркиране. Потребителят може да създаде заявка за паркиране за повече от един час без да се ангажира с това повторно да изпраща SMS, тъй като приложението само се грижи да уведомява системата на паркиране.

Съществува и възможността потребителят във всеки един момент да редактира - да удължи или да прекрати заявката си за паркиране.

Създателите смятат, че високите технологии могат да намерят приложение и в управлението на пътния трафик.

Бианор Сървисиз ЕООД извършва планиране, проектиране, разработка, тестване и внедряване на софтуерни решения, консултации в сферата на високите технологии и бизнес процесите.

Компанията има опит в изпълнението на високотехнологични проекти за клиенти в Европа, САЩ и Япония. Дружеството е сертифицирана по ISO 9001:2000 и е бизнес партньор на технологични компании като IBM, Sun Microsystems, RedHat и др., съобщават от дружеството.

Днес няма сделки на БФБ с акции на Бианор холдинг.