Бианор Сървисиз назначава на работа двама стажанти

761

Двама от петтимата студенти, които започнаха своя стаж в Бианор Сървисиз преди малко повече от месец, официално ще станат част от екипа на компанията през септември. Те са студенти трети курс в Технически университет - София.

„Росица и Петър демонстрираха сериозен потенциал по време на програмата, което ни накара да им предложим позиции на младши програмисти в Бианор Сървисиз. Те се учат много бързо и искрено вярвам, че ще продължат да напредват със същите темпове”, заяви Стефан Буйнов ръководител отдел „Разработка на софтуер” и пряк ръководител на стажантската програма в Бианор Сървисиз.

Стажовете със студенти от трети и четвърти курс технически специалности се провеждат за втора година в Бианор Сървисиз. Интересът към програмата е голям и компанията възнамерява в бъдеще да я разшири. Програмата дава възможност на стажантите да се запознаят с модерни практики и процеси за изработка на софтуер и да разширят професионалните си познания.

„Нашият опит показва, че практиката за наемане на стажанти носи много позитиви и за двете страни. Освен български стажанти, в Бианор Сървисиз вече две години приемаме и стажанти от Япония, които ни оказват съдействие в комуникацията с нашите японски клиенти. Едновременно с това те трупат опит, който е високо ценен в тяхната страна”, сподели Стефан Лилов управител на Бианор Сървисиз.

Бианор Сървисиз е част от групата на Бианор, която от скоро е първата публична софтуерна компания в страната. Част от инвестиционната политика на групата е насочена към придобиване на корпоративни и персонални сертификати. Професионалното развитие на служителите и процесното сертифициране са част от приоритетите в политиката на групата.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg