Бианор Сървисиз разширява сътрудничеството си с Вивател

604
Бианор Сървисиз разширява сътрудничеството си с Вивател

Бианор Сървисиз и БТК Мобайл / Вивател подписаха анекси към сключения по-рано тази година рамков договор за консултантски услуги.

С подписаните анекси сумата по договора, която Бианор Сървисиз може да получи до края на 2007 година достигна 270 000 евро.

Сътрудничеството между двете компании започна през април 2007 година, когато на Бианор Сървисиз беше възложена поръчка за бизнес анализи и техническо консултиране по различни проекти на телеком оператора на стойност 81 000 евро.

Договорът е за извършване на бизнес анализи и техническо консултиране, и определя максималният размер на сумата, която Бианор Сървисиз ЕООД може да получи до края на 2007 година.

„Работата за компания от ранга на Вивател е много престижна за нас. Разширяването на сътрудничеството ни е висока оценка от авторитетен партньор”, каза Стефан Лилов, управител на Бианор Сървисиз.

„Създаването на дълготрайни партньорски отношения с клиентите ни е приоритет за компанията, който ние постигаме, чрез непрекъснато оптимизиране на процесите и повишаване на качеството на предлаганите услуги”, добави Лилов.

В момента специалистите на Бианор Сървисиз продължават своята дейност по бизнес анализ и техническо консултиране, както и работа по оптимизиране на някои от действащите технологии към цялостната система на телекома.

Бианор Сървисиз е част от групата на Бианор, която направи борсовия си дебют в началото на месец септември.

Днес акциите на компанията се търгуват на ниво от 11.66 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg