Проведеният от Lloyd's Register Qulity Assurance одит потвърди сертификацията по ISO 9001:2000 на Бианор Сървисиз. Новият срок на сертификата тече от 17 януари 2008 година и е валиден до 16 януари 2011 година.

Докладът към одита отбелязва три забележки от най-нисък клас и две препоръки, отправени към компанията. Заключението е, че системата за управление на качеството работи ефективно в обхвата на стандарта.

Бианор Сървисиз придоби сертификат ISO 9001:2000 за първи път през 2005 година. През 2006 година компанията беше първата в Източна Европа, която придоби IT mark сертификат от Европейския софтуерен институт (ESI).

Системата за управление на качеството на компанията се базира на CMMI (Capability Maturity Model Integration) модела и взаимства от него най-добрите световни практики за управление на проекти. CMMI е рамка за ръководене на софтуерни проекти, разработена от Carnegie Mellon Software Engineering Institute (SEI), която е стандарт в отбранителната индустрия.

Компанията използва водещата в световен план ИТ система за управление на проекти – CA Clarity. Системата позволява правилно планиране, наблюдение, контрол и отчитане на проектите, както и предоставя техническа възможност на клиентите да проследяват работата.