Бианор Сървисиз създаде ново поколение платформа за мобилни решения

2782
Бианор Сървисиз създаде ново поколение платформа за мобилни решения

Бианор Сървисиз обяви създаването на версия 2.0 на своята платформа за мобилни решения MobiSDP. Тя дава възможност за бързо реализиране и пускане на мобилни мултимедиини и комуникационни приложения и услуги.

На базата на предишни версии на MobiSDP до момента са внедрени редица мобилни услуги. Две от тях MoGa CMS – мултимедиен информационен мобилен портал и Roam’n’Roll – решение на All Telecoms за оптимизация на личните разходи за роуминг, бяха номинирани за най-престижната европейска награда за информационни и компютърни технологии - European ICT Prize. Чрез платформата са реализирани софтуерни решения за водещи в света производители на мобилни приложения.

MobiSDP дава възможност за лесно изграждане на потребителски интерфейси и интегриране посредством утвърдени стандарти със сървърни компоненти, реализиращи бизнес логиката на приложението.

Платформата има стойност при разработването на крайни решения за нуждите на различни компании, предоставящи съдържание или нуждаещи се от осигуряване на мобилен достъп до съществуващи услуги. Функционалността на MobiSDP включва синхронизация на данни, управление на идентичността и сигурността, data push, интеграция на уеб услуги, SIP интеграция, мониторинг на клиентите и други.

Разработването на MobiSDP 2.0 е част от визията за развитие на софтуерната компания, която насочва усилията си към създаденото на собствени решения и продукти с добавена стойност.

Бианор Сървисиз е дъщерно дружество на Бианор Холдинг АД (). Последната сделка с компанията-майка е на цена от 8.50 лв. на акция.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg