Консолидираните приходи на „Бианор” АД за първите три месеца на 2007 г. възлизат на 753 хил. лв., което е с 49% повече, в сравнение със същия период на предходната година. Дружеството регистрира печалба от 166 хил. лв., или 31% увеличение, спрямо януари-март 2006 г.

„И през тази година успяваме да поддържаме висок ръст благодарение на привличането на нови клиенти и спечелването на нови проекти за наши дългосрочни партньори”, заяви Костодин Йорданов, изпълнителен директор на Бианор. „Постигнатите досега резултати ни дават увереност за успешно реализиране на бизнес целите, които сме си поставили за тази година”, добави Йорданов.

Първичното публично предлагане ще се извърши по метода „бук билдинг” (book-building) в периода 25–29 юни съвместно с Първа финасова брокерска къща – мениджър на емисията.
”Бианор” АД ще предложи на БФБ-София 135 000 обикновени, безналични акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев и минимална емисионна стойност 10 лева всяка.

Предлагането на акциите е в резултат на увеличаване на капитала на дружеството, съгласно решение, взето на заседание на Общото събрание на акционерите на „Бианор” АД, проведено на 6 ноември 2006 г. и решение на Съвета на директорите от 26 април 2007 г.