Билборд с неконсолидирана печалба за първото тримесечие от 315 хил. лв.

708
Билборд с неконсолидирана печалба за първото тримесечие от 315 хил. лв.

През първото тримесечие на 2008 г. Билборд АД е реализирало общо приходи от дейността в размер на 2.539 млн. лв., което представлява 40% ръст в сравнение със същия период на 2007 г..

Нетната неконсолидирана печалба на Билборд АД е 315 хил. лв., което представлява ръст от 50% в сравнение със същия период на 2007 г.

Билборд АД реализира успешно публично предлагане на 1.5 млн. акции по метода букбилдинг при цена на удовлетворяване на поръчките 7.30 лв. за акция, което приключи на 10 декември 2007 г.

С увеличението основният капитал на фирмата достигна 7.5 млн. лв.

Компанията държи 40% от пазара на широкоформатен печат и около 15% на офсетен. Билборд има над 3000 клиенти, като за групата работят над 350 души персонал.

Нека припомним, че “Хиитсет” ЕООД – 100% собственост на “Билборд” е представило необходимите документи в Българска Агенция за Инвестиции за получаване на сертификат за инвестиция – клас “А”, с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в град Костинброд. 

В петък книжата на компанията затвориха при средна цена от 11.04 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg