Болкан Пропърти Инструментс взе лиценз от КФН

630
Болкан Пропърти Инструментс взе лиценз от КФН

Комисията за финансов надзор издаде лиценз на „Болкан Пропърти Инструментс” АДСИЦ, София, за извършване на дейност като дружество със специална инвестиционна цел.

Надзорът потвърди проспект за публично предлагане на 15 000 броя обикновени акции, с право на глас, с номинална и емисионна стойност 1 лев всяка, които ще бъдат издадени от „Болкан Пропърти Инструментс” АДСИЦ, в резултат на първоначално увеличение на капитала на дружеството.

Учредители на дружеството са 1 юридическо лице и 2 институционални инвеститори - договорни фондове (ДФ) - „Невел - П” ООД с 70% от капитала, Институционален инвеститор ДФ „Ти Би Ай Хармония” чрез УД „Ти Би Ай Асет Мениджмънт” ЕАД с 15 % и Институционален инвеститор ДФ „Ти Би Ай Динамик” чрез УД „Ти Би Ай Асет Мениджмънт” ЕАД също с 15%.

Дружеството се управлява от СД в състав : Вълко Стоилов – Председател на СД, Вера Желязкова – заместник-председател и Владимир Върбанов – Изпълнителен директор.

Основният пазар, към който дружеството се насочва, е пазарът на имоти в България с търговско, административно, жилищно, спортно-развлекателно и ваканционно предназначение, включително общественообслужващи, производствени, складови, курортни, вилни, ваканционни сгради и съоръжения, в т.ч. изграждане, отдаване под наем и покупко-продажба.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg