Признание от най-висок ранг за дейността си в областта на предлагането на рент-а-кар услуги за 2008 година получи Budget - България, по време на проведената преди дни годишна конференция на представителите на Budget за Европа, Среден Изток и Африка.

Наградата "High Performance Award for Outstanding Achievement for 2008" (Награда за изключително представяне и високи постижения за 2008 г.) е престижно признание за труда на българските представители, тъй като бе получена в момент, в който Budget празнува 50 години от своето създаване.

Изящната кристална награда отличила българите като едни от най-добрите в света в областта на рент-а-кар услугите за 2008 година, бе връчена на бляскава церемония в Маракеш, Мароко.

Към днешна дата глобалната мрежа на Budget Car Rental включва повече от 3 400 офиса, опериращи с широка гама автомобили, камиони и ванове в 128 страни по света.

В България изключителен представител на Budget е компанията Евролийз Рент-а- кар ЕООД - 100% собственост на публичното дружество Еврохолд България.