Инвестиционният посредник „Булброкърс” открива днес (17 март) офис в центъра на Варна, информираха от посредника за Profit.bg.

Представителството ще предлага услуги като сключване на договори за сделки с финансови инструменти – БФБ акции и Cobos, чуждестранни акции и деривати, Forex/CFD, подаване на поръчки за сделки с БФБ акции, регистрационни услуги, свързани с наследства, прехвърляния и др., поръчки за покупко-продажба на трите фонда, управлявани от „Алфа Асет Мениджмънт” – „Алфа Топ 20”, „Алфа Индекс Имоти” и „Алфа избрани акции”.

„Булброкърс” e един от лидерите на българския борсов пазар с над 10-годишна история на финансовите пазари и множество големи институционални и чуждестранни клиенти.

Към момента дружеството предлага пълен набор брокерски и инвестиционни услуги, в т. ч. валутна търговия, договори за разлика, посредничество при сделки с български ценни книжа, репо-сделки с акции на БФБ, управление на инвестиционни портфейли и инвестиционни консултации.

„Булброкърс” предлага на клиентите си електронна търговия със следните платформи: Meta Trader STS Finance, STS Finance Trader Workstation и COBOS. За 2007 г. оборотът му на Българска фондова борса е 1.573 млрд. лв.