Булгартабак-холдинг изплаща дивиденти от 27 септември

565
От 27 септември 2007 г. ще започне изплащането на дивидентите за 2006 г., гласувани на проведеното на 28 юни 2007 г. редовно годишно общо събрание на акционерите на Булгартабак-холдинг АД, съобщават от борсата.

Компанията взе решение за разпределяне на брутен дивидент на една акция от 2.63 лв. (2.446 нетен), или общо 19.375 млн. лв.

Дивидентите на акционерите - физически и юридически лица, които са клиенти на инвестиционен посредник, ще се изплащат чрез инвестиционния посредник, при който имат открити подсметки в продължение на тримесечен срок, считано от 27 септември.

Дивидентите на акционерите - физически и юридически лица, които не са клиенти на инвестиционен посредник, ще се изплащат във всички филиали и офиси на УниКредит Булбанк АД от 27 септември 2007 г. до 27 септември 2008 г.

След изтичане на този срок, редът и начинът за тяхното изплащане ще бъдат указани от нас допълнително. За получаване на дивидентите, акционерите-физически лица трябва да представят на каса в банката документ за самоличност (лична карта или паспорт), а упълномощените лица - и изрично писмено нотариално заверено пълномощно, в което пълномощникът е упълномощен да получи дивидентите на упълномощителя.

До момента по позицията са изтъргувани 300 броя на цена от 34.00 лв. за ценна книга.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg