Булгартабак-Холдинг продава Ямбол-БТ за минимум 700 хил. лв.

524
Булгартабак-Холдинг АД опредили като метод за продажбата на 99.73 % от Ямбол-БТ АД публично оповестен конкурс с единствен критерий за оценка на подадените оферти - предложена покупна цена, съобщава БФБ.

Минималната конкурсна цена 700 000 лв. за 256 170 акции на дружеството, като има 30-дневен срок за подаване на оферти, считано от датата на публикуване на обявата в съответствие с конкурсната документация.

Предстои публикуване на обявата за провеждане на конкурса в два централни и един местен ежедневник, като датата за получаване на оферти ще бъде след средата на май 2007 г.

В обявата и в конкурсната документация ще бъдат посочеше всички важни дати за извършване на огледи, искане на разяснения, внасяне на участие и други, съобразени с определения срок за подаване на оферти.

В началото на месеца Булгартабак-Холдинг АД определи методите за продажба на три от дружествата в структурата - Гоце Делчев БТ, Кърджали-БТ и Смолян-БТ, по препоръка на консултантите при преструктурирането му.

Последната следка с акциите на дружеството е на цена от 34.5 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...