Булгартабак-Холдинг продава Ямбол-БТ за минимум 700 хил. лв.

506
Булгартабак-Холдинг АД опредили като метод за продажбата на 99.73 % от Ямбол-БТ АД публично оповестен конкурс с единствен критерий за оценка на подадените оферти - предложена покупна цена, съобщава БФБ.

Минималната конкурсна цена 700 000 лв. за 256 170 акции на дружеството, като има 30-дневен срок за подаване на оферти, считано от датата на публикуване на обявата в съответствие с конкурсната документация.

Предстои публикуване на обявата за провеждане на конкурса в два централни и един местен ежедневник, като датата за получаване на оферти ще бъде след средата на май 2007 г.

В обявата и в конкурсната документация ще бъдат посочеше всички важни дати за извършване на огледи, искане на разяснения, внасяне на участие и други, съобразени с определения срок за подаване на оферти.

В началото на месеца Булгартабак-Холдинг АД определи методите за продажба на три от дружествата в структурата - Гоце Делчев БТ, Кърджали-БТ и Смолян-БТ, по препоръка на консултантите при преструктурирането му.

Последната следка с акциите на дружеството е на цена от 34.5 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg