Чугунолеене разпродава активи

1432
Чугунолеене разпродава активи

Акционерите на Чугунолеене ще овластят на 19 юли на общото си събрание съвета на директорите на компанията да сключи сделки по чл. 114 от ЗППЦК, информират от публичната компания.

В дневния ред на събранието се чете, че акционерите овластяват СД да сключи с НЕК договор за продажба на подстанцията, собственост на дружеството с прихващане на продажната цена срещу задължения на Чугунолеене. Минимална продажна цена: съгласно оценка, както и да сключи с Община Ихтиман договор за продажба на пречиствателната станция, собственост на дружеството, с прихващане на продажната цена срещу цената на правото на дружеството да ползва пречиствателната станция за почистване на отходните води на Чугунолеене за не по-малко от 10 години.

Акциите на дружеството не са търгувани на БФБ от 10 юни, когато са прехвърлени 254 книжа на дружеството по единична цена от 2.88 лв. за лот.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg