Чуждестранен инвеститор с предложение за закупуване на САФ Магелан за 35 млн. евро

537

Към 22 май 2007 г. в САФ Магелан АД е постъпило предложение от чуждестранен инвеститор за закупуване на дружеството за сумата от 35 млн. евро, съобщава БФБ-София.

В момента пазарната капитализация на дружеството е 20.9 млн. лв. Капиталът на компанията е 1.716 млн. лв., като Георги Костадинов Георгиев държи 79.99% от капитала. Печалбата на САФ Магелан за първото тримесечие е 204 хил. лв.

Предметът на дейност е отдаване под наем на открити и закрити търговски, складови, хладилни и други площи, материални активи, техника и транспортни средства; организиране търгове и тържищна дейност с риба и други стоки; складови и лицензионни сделки, рекламна, информационна, програмна и консултантска дейност и всички незабранени от закона дейности.

Последната сделка с книжата на дружеството са на ниво 12.20 лв., като след новината офертите купува са на максималното ценово ограничение - 15.821 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg