Днес, 12 юни 2008 г., на официална церемония беше открит МОЛ Варна. В тази връзка Билборд АД уведомява акционерите на дружеството, всички инвеститори и заинтересовани лица, че дъщерното дружество Моушън Артс ООД е избрано за единствен рекламен оператор по отношение на всички външни и вътрешни рекламни съоръжения на МОЛ Варна.

Въз основа на сключен ексклузивен, 5-годишен договор за реклама Моушън Артс ООД ще изгражда и поддържа всички билбордове, ситилайтове, както и възложените допълнителни, нестандартни рекламни форми.

Компанията държи 40% от пазара на широкоформатен печат и около 15% на офсетен. Билборд има над 3000 клиенти, като за групата работят над 350 души персонал.

Нека припомним, че “Хиитсет” ЕООД – 100% собственост на “Билборд” е представило необходимите документи в Българска Агенция за Инвестиции за получаване на сертификат за инвестиция – клас “А”, с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в град Костинброд.

През първото тримесечие на 2008 г. Билборд АД е реализирало общо приходи от дейността в размер на 2.539 млн. лв., което представлява 40% ръст в сравнение със същия период на 2007 г.