През мeсец юли 2012 г. „Пи Ес Ай”АД, дъщерно дружество на „Трейс Груп Холд” АД, подписа договори на обща стойност 1 325 534 лева, съобщиха от холдинга.

Първият от тях е за ремонт на улици в с. Опан, община Опан на стойност 718 466 лева. Договорът предвижда подобряване на уличната инфраструктура на селото, чрез основен ремонт на улица с обща дължина от 0.59 км. Възложител е Община Опан. Финансирането е осигурено от Европейски земеделски фонд за развитие на
селките райони чрез Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г.

Дружеството сключи и договор за „Текущо поддържане на писта за излитане и кацане, пътеки за рулиране и местостоянки във военно формирование 28000 - Граф Игнатиево” на стойност 607 068 лева. Възложител е Министерство на отбраната, а срокът на договора е 4 години. Ще бъдат изпълнявани ремонтни и строителни работи за поддържане на асфалто-бетонови настилки на пистата за излитане и кацане и пътеките за рулиране и поддържане на бетонова настилка на местостоянки за самолети.

Също така ДЗЗД „Пи Ес“ подписа с община Казанлък договор за "Реконструкция на улици в гр. Казанлък, населени места и пътна мрежа през 2012 г. по 44 обособени позиции". Договорът е на стойност 776 818 лева, а средствата са осигурени от бюджета на Община Казанлък. Срокът за изпълнение на работите е 46 календарни дни.

Партньори в обединението са „Пи Ес Ай” АД и „Ес Би Ес” АД.

Днес акциите на „Трейс Груп Холд” затвориха на цена от 2.504 лв, което представлява понижение от 1,73% спрямо предходния ден.