Дъщерно на "Билборд" дружество е вписано в търговския регистър

522
Дъщерно на

Съветът на директорите на "Билборд" АД () уведомява акционерите, всички инвеститори и заинтересовани лица, че въз основа на Удостоверение от 10 април от Агенция по вписванията – Министерство на правосъдието, към датата на уведомлението в търговския регистър е вписано еднолично дружество с ограничена отговорност "Хиитсет" ЕООД.

Едноличен собственик на капитала е "Билборд" АД. Дружеството е с капитал 5 хил. лв. и е изцяло внесен. Управител на дружеството е Стефан Генчев.

"Хиитсет" ЕООД е с предмет на дейност: офсетов ролен печат, дигитален печат, реклама, сделки с интелектуална собственост, лизинг, внос, износ, както и всякакви други сделки, които не са забранени със закон. Дружеството е със седалище и адрес на управление в гр. София 1463, район Триадица, НДК, пл. "България" 1, вх. АИ4.

Регистрацията на дружеството е поредната стъпка от програмата на "Билборд" АД за реализация на проекта за нова печатна база в Костинброд.

Днес акциите на "Билборд" АД поевтиняха на БФБ с 1.07% до средните 11.08 лв. при обем от 10 300 лота.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg