Дъщерно на Трейс с договор в Бургас

869
Дъщерно на Трейс с договор в Бургас

Трейс Бургас ЕАД подписа на 28 март 2011 г. договор за възстановяване на настилки, разрушени по време на аварийни ремонти по водопроводната и канализационна мрежа, обслужвана от ВиК ЕАД. Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца, информираха от групата.

Възложител е ВиК ЕАД. Договорът включва ремонт на улични, пътни паважни и тротоарни настилки. Дейностите ще се извършат съгласно единични цени.

Трейс Бургас ЕАД е дъщерно дружество на Трейс Груп Холд АД, което изпълнява строителни обекти на територията на община Бургас. В края на 2010 г. дружеството подписа договори за инфраструктурно строителство на територията на Бургас на обща стойност 1.5 млн. лева.

В съобщението се казва още, че продължава и изпълнението на обект за благоустрояване на обществено значими пространства в подкрепа на социалната интеграция и устойчивото развитие на градската среда в Община Бургас. Проектът е на стойност 3.78 млн. лв. и се финансира по Оперативна програма „Регионално развитие" 2007 - 2013 година.

Акциите на Трейс Груп Холд поскъпнаха с 0.57%, до 88.50 лв. за лот днес.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg