Дъщерно на Трейс ще поддържа и пътищата в Софийско

1056
Дъщерно на Трейс ще поддържа и пътищата в Софийско

Агенция „Пътна Инфраструктура" и Обединение „София 2010" подписаха на 23 март 2011г. Договор за възлагане на обществена поръчка за поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно възстановителни работи при аварийни ситуации) на 1 263.69 км републикански пътища на територията на ОПУ София. Договорът е сключен за срок от 4 години, информираха от Трейс Груп Холд.

Водещ партньор в Обединение „София 2010" е дъщерното дружество на Трейс - Пи Ес Ай АД. Другите партньори са СК - 13 Пътстрой АД, Балканстрой АД, Станилов ЕООД и Пътно поддържане - Дупница ЕООД. Пи Ес Ай АД е водещ партньор и в Обединение „Ловеч 2010", което преди седмица подписа договор за поддържане на 735.259 км републикански пътища на територията на ОПУ Ловеч.

Дружеството поддържа 779.7 км от републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ Стара Загора и 237 км от общинската пътна мрежа в община Стара Загора.

Други дъщерни дружества от структурата на Трейс Груп Холд АД - ПСФ Мостинженеринг АД, Трейс Кърджали АД, Родопа Трейс ЕООД, извършват текущо и зимно поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ Кърджали (620.5 км), ОПУ Ямбол (587.6 км), ОПУ Смолян (539.011) и 137 км от общинската пътна мрежа на територията на Община Смолян и Община Девин, включително и в самия град.

Чрез своите фирми Трейс Груп Холд АД вече поддържа 4 899.76 км от пътищата на България, сочат от компанията.

Акциите на Трейс поскъпват с 2.30% днес, до 89 лева. На тази цена са изтъргувани едва 9 книжа.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg