Делтасток интегрира MT4 със своята платформа Delta Trading

1169
Делтасток интегрира MT4 със своята платформа Delta Trading

Делтасток АД интегрира МТ4 със своята платформа Delta Trading под името Deltastock Trading Package. Клиентите на компанията ще могат да се възползват от възможностите на двете платформи едновременно, като търгуват с 68 валути и повече от 1000 договори за разлики върху фючърси на стоки, ETF-и, метали, акции и индекси.

Предлагането на двете платформи в пакет е уникално като услуга в световен мащаб като позволява да се ползват предимствата на MT4 по отношение на графики и автоматизирана търговия от една страна и търговията през реален ECN в Delta Trading от друга.

Съчетаването на опростения и удобен за много търговци интерфейс на MT4 с богатството от функции, предпочитани от професионални търговци ползващи Delta Trading, предопределят успеха на синергията между двете платформи.

Търгуващите могат да пускат поръчки през Deltastock MetaTrader 4 - demo, които ще бъдат изпълнявани като пазарни поръчки без рекотиране в платформата на компанията - Delta Trading. Системата работи посредством интерфейс за връзка с MetaTrader 4 - Meta-Delta 2.0, която синхронизира позициите от платформата MetaTrader 4 към платформата Delta Trading.

С предоставянето на новата си услуга, Делтасток АД таргетира привързаните към търговия с MT4 потенциални клиенти, като им позволява достъп до пълната функционалност на две платформи от една сметка - услуга която не могат да получат от предлагащите само платформата MetaTrader 4 брокери.

Допълнително предимство, което получават клиентите на Делтасток АД, е блокирането на марджин само на база нетна позиция за даден инструмент, а не за всяка търгувана насрещна позиция поотделно. Същият е принципът и при начисляване на ролоувър за деня - само върху нетната открита позиция.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg