Дивидент от 25.13 лв. на акция ще разпределя Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ

911

Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ свиква общо събрание на акционерите за 11 юли, на което ще се гласува предложение за разпределение на печалбата на компанията за изминалата година, съобщават от БФБ-София.

Предложението предвижда общо 90% от печалбата на дружеството за 2006 г., която възлиза на 18.15 млн. лв. да бъде заделена за дивидент, което представлява по 25.13 лв. на акция.

Последната дата за сключване на сделки с акциите на компанията, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание на акционерите е 25 юни 2007 г.

Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ сключи договор в нотариална форма за покупка на недвижими имоти -Урегулиран поземлен имот IV (четвърти) в квартал 738а по плана на гр. София, Район "Оборище", целият от около 1000.00 (хиляда) кв. м, отреден за обществено строителство, намиращ се в град София, бул. "Дондуков" ъгъла с ул. "Знаме", представляващ празно място.

Дружеството обяви печалба от 19 хил. лв. за първото тримесечие на 2007 г. Основният капитал на дружеството е 650 хил. лв., а собственият – 20.474 млн. лв.

В момента на БФБ-София оферта за покупка има на цена от 3.83 лв., но няма въведени оферти за продажба.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg