Днес, 3 декември, Карол провежда промоцията си - търговия без загуба в рамките на една търговска сесия. Денят е предварително избран от посредника, поради факта, че днес излизат може би най-очакваните икономически данни за месеца - ниво на заетост в САЩ - т.нар. payrolls.

Това предполага сериозна волатилност, която е идеална среда за провеждане на текущата промоция, давайки възможност на клиентите да реализират големи потенциални печалби без риск от загуба с промоционалния инструмент.

Промоцията е валидна еднократно за нов клиент, отворил сметка с минимум 500 щатски долара или 500 евро в периода 01.11.2010 - 03.12.2010.

Промоционалният инструмент, който е създаден специално за случая и е видим в платформата единствено на 03.12.2010 е с код TIQ German 30.

Неговите котировки и маржин изискване са идентични на тези на стандартния German 30 (договор за разлика върху немския индекс DAX).

Този инструмент е избран поради значителната му волатилност (често стигаща до 5 % на ден), което съчетано с високата му цена, дава възможност за реализиране на големи печалби по време на промоцията.

Единствено сделките с TIQ German 30 са обект на текущата промоция. Сделки на 3 декември с който и да е друг инструмент, включително и със стандартния German 30, са изцяло за сметка на клиента. Карол покрива единствено потенциалните загуби от сделки с TIQ German 30.

Времето за търговия с промоционалния инструмент TIQ German 30 е от 10:00 до 18:30 на 03.12.2010. Незатворените позиции след края на търговската сесия ще бъдат служебно затворени по цената на затваряне.

Максималният размер на позицията (къса или дълга) е 2 (два) договора за разлика.

В случай, че клиент наруши това ограничение и отвори по-голяма позиция, Карол няма да има задължение за поемането на евентуалната загуба през промоционалия ден и рискът от сделките остава единствено и само за клиента, нарушил правилата на промоцията.

Няма никакво ограничение за броя сделки с TIQ German 30 през промоционалния ден. Единственото ограничение е размерът на позицията посочен по-горе.

В случай, че нетният резултат от търговията на 03.12.2010 с TIQ German 30 е печалба, тя остава изцяло за клиента и може да бъде реално изтеглена след 31.12.2010.

В случай, че нетният резултат от търговията на 03.12.2010 с TIQ German 30 е загуба, клиентската сметка ще бъде дозахранена от страна на Карол и клиентът няма да претърпи никакви загуби.

Няма максимален размер на поеманата загуба от страна на Карол, стига да е спазено условието за максимална позиция от 2 (два) контракта TIQ German 30. Възстановената сума по клиентската сметка ще може да бъде изтеглена след 31.12.2010.

Клиент, отворил сметка с промоция, може да търгува с всички инструменти, предлагани от платформата Карол Дилинг от момента на отварянето, включително и по време на промоционалния ден.

Трябва обаче да се има предвид, че към деня на промоцията той трябва да има достатъчно наличност по сметката си като свободен маржин, за да може да заема позиции в промоционалния инструмент.

Сделки на 03.12.2010 с който и да е инструмент, различен от TIQ German 30, не подлежат на компенсация от страна на Карол. Освен това, всяка сделка с TIQ German 30 след 03.12.2010 ще се счита за нормална сделка с договор за разлика. Промоцията за търговия с TIQ German 30 без загуба за клиента е валидна единствено на 03.12.2010.