Дуропак-Тракия папир няма да раздава дивиденти

2173
Дуропак-Тракия папир няма да раздава дивиденти

Дуропак-Тракия папир АД-Пазарджик свиква Общо събрание на акционерите на 2 юни 2007 г.,, на което ще се гласува решение текущата балансова печалба за 2006 г. в размер на 10.5 млн. лв. и неразпределената печалба от минали години в размер на 2.13 млн. лв., да се разпределят за допълнителни резерви към фонд Резервен изцяло, без заделяне на суми за дивиденти на акционерите, съобщава БФБ.

Също така акционерите ще гласуват и решение за отписване на Дуропак-Тракия папир АД от регистъра на публичните дружества, воден от КФН.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 16 юни 2007 г. от 12.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 17 май 2007 г.

Общо 246 физически (21 063 акции) и 26 юридически лица (114 097 акции) приеха търговото предложение към акционерите на Дуропак-Тракия папир АД на цена от 64.48 лв. за ценна книга през февруари.

Днес се изтъргуваха 15 акции на дружеството на цена 35.83 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg