Две сделки с правата на Инвест Пропърти АДСИЦ днес

645

В две сделки на цена от 0.01 лв. за брой по време на днешната търговска сесия се изтъргуваха общо 2250 права от Инвест Пропърти АДСИЦ, даващи възможност за участие в предстоящото увеличение на капитала на дружеството.

Два дни преди крайния срок за търговия с правата на дружеството по позицията са сключени общо 7 сделки за 6850 права, като оборотът е на стойност 68.5 лв.

Присвоеният борсов код на правата е R3INVE. Аукционът за неизползваните права на фонда ще се проведе на 18-и април, а крайната дата за записване на акции от увеличението е 4 май 2007 г.

Инвест Пропърти АДСИЦ планира да увеличи капитала си от настоящите 650 хил. лв. на 5.85 млн. лв. чрез предлагането на 5.2 млн. акции с номинална и емисионна стойност от 1 лев.

Последната сделка с акциите на дружеството бе сключена по време на търговската сесия от 28 ноември, на цена от 1.15 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg