Едва 79 100 права от Ексклузив Пропърти АДСИЦ останаха непродадени

437
Едва 79 100 права от Ексклузив Пропърти АДСИЦ останаха непродадени

Общо 1.298 млн. права бяха планирани днес, във втория ден от смесения закрит аукцион за продажбата на 7.5 млн. права от първоначалното увеличение на капитала на Ексклузив Пропърти АДСИЦ.

Така след продажбата на вчерашните 6.123 млн. права, непродадени останаха едва 79 100 права, които ще се предложат в дните до 9 март, до изчерпване на количеството. Общият оборот за първите два дни по позицията е на стойност 98 288 лв.

Вторичната търговия с правата на дружеството се осъществява с борсов код R2EXPRO, като към момента са сключени 2 сделки на ниво от 0.05 лв. за общо 306 права.

Ексклузив Пропърти АДСИЦ планира да увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 8 млн. лв., като за целта фондът е издал 7.5 млн. права, всяко от които дава възможност за записването на една от новите акции по номинална и емисионна цена от 1 лв.

Фимико АД, собственост на Метатрон-МТ и Филип Фотев, притежава 70% от капитала на фонда, докато ИД БенчМарк Фонд-2 и Доверие Обединен Холдинг имат съответно 22 и 8%.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg