Ефектен унд Финанц-Имоти АДСИЦ свиква извънредно ОСА на 4 март

562
Ефектен унд Финанц-Имоти АДСИЦ свиква извънредно ОСА на 4 март

Ръководството на Ефектен унд Финанц-Имоти АДСИЦ свиква извънредно ОСА на 4 март от 10.00 ч. в гр. София, бул. "Цар Освободител" 8А, ет. 4. решението за това е взето на проведеното на 16 януари заседание на Съвета на директорите на компанията, съобщават от БФБ.

Дневният ред предвижда изслушване на мотивиран доклад на ръководството и приемане на решението относно придобиване на собствеността върху недвижим имот. Имотът представлява незастроен терен в землището на гр. Разлог, местността Изворите, с площ по кадастрална скица от 3 428 кв. м, собственост на Ефектен унд Финанц-София АД за сумата от 584 600 лв.

Предвижда се упълномощаване на Съвета на директорите в лицето на изпълнителния директор да сключи договора от името и за сметка на дружеството за покупка на незастроения терен.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 19 март от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред. Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 19 февруари.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на БФБ, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 15 февруари.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg