Ефектен унд финанц имоти бе вписано като публично дружество

519
Ефектен унд финанц имоти бе вписано като публично дружество

На проведеното днес заседание на КФН „Ефектен унд финанц имоти” АДСИЦ - София () , бе вписано като публично дружество, съобщиха от институцията.

В публичния регистър бе вписана и емисия, издадена от дружеството, представляваща съдебно регистрирания му капитал. Тя е в размер на 650 000 лева, разпределени в 650 000 броя обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка.

Фондът извърши първоначалното увеличение на капитала с минимално изискуемите 30%, до 650 хил. лв., чрез издаване на нови 150 000 обикновени безналични акции, с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка.

Компанията ще има за предмет на дейност инвестиране на паричните средства, набрани чрез издаване на ценни книжа, в покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и продажбата им (секюритизация на недвижими имоти).

Съветът на директорите на компанията е в следния състав: Станислава Балабанова – изпълнителен директор, Симеон Хаджидончев – председател, Валентина Цонева - зам.-председател.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg