По набирателната сметка за първичното публично предлагане на акции от увеличението на капитала на „Трейс Груп Холд АД са постъпили всички 22 100 000 лв., равняващи се на емисионната стойностна всички записани 200 000 акции при първичното публично предлагане. Емисионната стойност на една акция е 110.50 лв.

С 1479.6837 пъти презаписване приключи IPO-то от компанията. Излизането на пазара на акциите и старта на вторичното им търгуване може да се очаква в началото на декември 2007 г.

Трейс Груп Холд ще увеличи капитала си от 2 млн. лв. на 2.2 млн. лв. Новите средства ще осигурят външно финансиране за растежа на компанията, а статутът й на публично дружество ще повиши нейната популярност сред инвеститорите и обществото като цяло.

Трейс Груп Холд АД е българска компания за проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и текущо поддържане на инженерна инфраструктура (автомагистрали, пътища, летища, газоразпределителни и водоснабдителни системи, пречиствателни станции, ж.п. линии и съоръжения, метростроителство), градска инфраструктура и пътна маркировка, за укрепване на свлачища, както и високо строителство на граждански и стопански обекти.

Холдинговата структура обединява 10 браншово обвързани компании, част от които са в пътностроителния бранш от началото на 20 век, а седалищата им са в структуроопределящи региони на България.