ЕМКА подписа нов договор със SAMP S.p.A. за доставка на машини

572
ЕМКА подписа нов договор със SAMP S.p.A. за доставка на машини

В изпълнение на приетата Инвестиционна програма на ЕМКА АД () е подписан договор с италианската фирма SAMP S.p.A. за доставка и пуск на три усукващи машини, съобщава x3news.

Стойността на договора е 218.5 хил. евро. Срокът на доставката е 5 месеца, а плащането ще става на 4 вноски.

Срокът на пуск е насрочен за първо тримесечие на 2009 г. Срокът на откупуване е 42 месеца след пуск. Финансирането на покупката е от собствени средства и инвестиционен кредит.

Нека припомним, че през април 2007 г. дружеството подписа договор с италианската фирма SAMP SpA за доставка и пуск на екструдерната линия за производство на кабели. Стойността на сделката бе 480 хил. евро, като срокът на откупуване е 42 месеца от пуска.

Покупката бе отново в изпълнение на приетата инвестиционна програма на дружеството, като през юли е пусната в действие доставената през март екструдерна линия за производство на кабели.

Днес не се сключиха сделки с акциите на ЕМКА АД. При обем от 1 600 лота вчера акциите на дружеството затвориха на средните 3.72 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg