Енергоремонт холдинг и АЕЦ Козлодуй сключиха договор

860
Енергоремонт холдинг и АЕЦ Козлодуй сключиха договор

Енергоремонт холдинг АД () спечели обществена поръчка на АЕЦ Козлодуй ЕАД. Договорът е сключен на 17 септември и е на стойност 245 660 лв. без ДДС, или 294 792 лв. с ДДС, съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Заданието е за демонтаж и монтаж на климаблокове в помещение С315 на СК-3 в електроцентралата. За целта е необходимо да се изпълни масивна водплътна настилка, метална обшивка и събирателен дренажен канал.

За изпълнението е необходимо климаблоковете да се демонтират. При монтажа им ще се подменят тръбната разводка и спирателната арматура. Ще се подмени подовата настилка и част от топлоизолацията, изработка и монтаж на парапети и площадки и др.

През втората половина на август холдингът подписа два договора с Топлофикация София. Първото задание на електроцентралата обхваща подмяната на участъци от топлопреносната мрежа на ТЕЦ-а през 2008 г. и е на стойност 1.41 млн. лв. без ДДС (1.7 млн. лв. с ДДС)

Частта на поръчката, която ще се изпълни от Енергоремонт холдинг АД, е в размер на 466.772 хил. лв. без ДДС (560.126 хил. лв.)

Тогава между Енергоремонт холдинг АД и столичната Топлофикация е подписан и друг договор на стойност от 468.452 хил. лв. без ДДС (562.142 хил. лв. с ДДС). Цялата обществена поръчка е за 1.64 млн. лв. без ДДС (1.97 млн. лв.).

Последните сделки с акциите на компанията на Българска фондова борса са от 17 септември. Обект на покупка и продажба са 10 лота, прехвърлени срещу 37.4 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg