Енергоремонт холдинг и ТЕЦ Варна сключиха договор

343
Енергоремонт холдинг и ТЕЦ Варна сключиха договор

Енергоремонт холдинг АД () спечели обществената поръчка на ТЕЦ Варна ЕАД за подмяна на прахови шнекове № 1, 2, 3 и 4. Това съобщиха от Агенцията по обществени поръчки (АОП).

Стойността на сделката е 80 хил. лв. без ДДС или 96 хил. лв. с ДДС. Споразумението е сключено на 22 февруари, посочват още от АОП. При изпълнението на поръчката няма да участва подизпълнител.

На 29 февруари стана ясно, че Енергоремонт холдинг и НК Железопътна инфраструктура са сключили договор на стойност от 8.92 млн. лв. без ДДС или 10.7 млн. лв. с ДДС.

Заданието на обществената поръчка е за проектиране и строителство на обект „Модернизация на тягова подстанция Волуяк и изграждане на система за телеуправление SCADA І-ва линия“, което ще се изпълнява на седем етапа.

Няколко дни по-рано от АОП обявиха, че холдингът е спечелил обявената от ТЕЦ Марица Изток 2 обществена поръчка на стойност от 4.79 млн. лв. без ДДС или 5.75 млн. лв. с ДДС.

Той е за комплексно изграждане на кондензатоочистващи инсталации (КОИ) на ТА-3 и 4 - част 600 МВт при условия „под ключ” по съществуващ работен проект.

Днес акциите на Енергоремонт холдинг поевтиняват на Българска фондова борса с 0.3% на средните 52.24 лв. при обем от 14 изтъргувани лота.

Повече за сключените договори на компанията от началото на годината до момента може да прочетете тук

Българският бизнес

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg