Енергоремонт Холдинг с договори от Енел Марица Изток 3 и ТЕЦ Варна

638
Енергоремонт Холдинг с договори от Енел Марица Изток 3 и ТЕЦ Варна

Енергоремонт Холдинг сключи договор с Енел Марица Изток 3 и ТЕЦ Варна, съобщиха от Агенцията по обществени поръчки.

В Енел Марица Изток 3 АД компанията ще извърши обновяване на дробилки и валкови сита в Корпуси I и II. Контрактът е за общо 1.543 млн. евро (3.089 млн. лв.) без ДДС.

Съгласно договора с ТЕЦ Варна, дружеството ще осъществи стругарофрезистки и шлосерски услуги. Стойността на възложените дейности е 400 хил. лв. без ДДС.

На 29 февруари стана ясно, че Енергоремонт холдинг и НК Железопътна инфраструктура са сключили договор на стойност от 8.92 млн. лв. без ДДС или 10.7 млн. лв. с ДДС.

Заданието на обществената поръчка е за проектиране и строителство на обект „Модернизация на тягова подстанция Волуяк и изграждане на система за телеуправление SCADA І-ва линия“, което ще се изпълнява на седем етапа.

Енергоремонт Холдинг приключи изминалата година с печалба от 2.731 млн. лв., спрямо 2.135 млн. лв. за 2006 г. Днес по позицията бе прехвърлена 1 акция на цена от 49.50 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg