От Енергоремонт холдинг (

) спечелиха поредната обществена поръчка за тази година. Сключеният на 10 април договор между компанията и ТЕЦ Марица – Изток 2 е на стойност от 78.182 хил. лв. без ДДС (93.818 хил. лв. с ДДС), съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Заданието на електроцентралата е за извършване на среден ремонт на ТА-8-подобект „Помпи“, подобект „Филтри, ТО, МО“, подобект „Арматура, тръбопроводи и подготовка на метала за контрол – 2-ра, 3-та и 4-та обособена позиция“.

По данни на АОП на 11 април от ТЕЦ Марица – Изток 2 са сключили и втори договор. Ответната страна е Атоменергоремонт Гълъбово ЕООД. Споразумението в случая е за 217.469 хил. лв. без ДДС (260.963 хил. лв. с ДДС).

Както Profit.bg вече съобщи миналия петък, на 9 април между Енергоремонт холдинг и ТЕЦ Бобов дол е сключен договор за 101.343 хил. лв. без ДДС. Заданието на електроцентралата е за oсновен ремонт на работни колела за мелещи вентилатори.

Повече за спечелените обществени поръчки на компанията от началото на годината досега може да намерите тук.

Засега няма сключени сделки с акциите на Енергоремонт холдинг на борсата. Последните сделки по позицията са от 17 април. Тогава са изтъргувани 120 лота, като средната цена се установи на 46.02 лв. за акция.