Енергоремонт холдинг с нов договор

524
Енергоремонт холдинг с нов договор

От Енергоремонт холдинг () спечелиха поредната обществена поръчка за тази година. Сключеният на 10 април договор между компанията и ТЕЦ Марица – Изток 2 е на стойност от 78.182 хил. лв. без ДДС (93.818 хил. лв. с ДДС), съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Заданието на електроцентралата е за извършване на среден ремонт на ТА-8-подобект „Помпи“, подобект „Филтри, ТО, МО“, подобект „Арматура, тръбопроводи и подготовка на метала за контрол – 2-ра, 3-та и 4-та обособена позиция“.

По данни на АОП на 11 април от ТЕЦ Марица – Изток 2 са сключили и втори договор. Ответната страна е Атоменергоремонт Гълъбово ЕООД. Споразумението в случая е за 217.469 хил. лв. без ДДС (260.963 хил. лв. с ДДС).

Както Profit.bg вече съобщи миналия петък, на 9 април между Енергоремонт холдинг и ТЕЦ Бобов дол е сключен договор за 101.343 хил. лв. без ДДС. Заданието на електроцентралата е за oсновен ремонт на работни колела за мелещи вентилатори.

Повече за спечелените обществени поръчки на компанията от началото на годината досега може да намерите тук.

Засега няма сключени сделки с акциите на Енергоремонт холдинг на борсата. Последните сделки по позицията са от 17 април. Тогава са изтъргувани 120 лота, като средната цена се установи на 46.02 лв. за акция.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg