Енергоремонт холдинг с нови пет договора за 567 хил. лв.

488
Енергоремонт холдинг с нови пет договора за 567 хил. лв.

Енергоремонт холдинг () сключи нови пет договора на обща стойност от 472 233 лв. без ДДС или 566 680 лв. обложени, съобщават от Агенцията по обществени поръчки (АОП). Възложител на заданията е ТЕЦ Марица Изток 2.

Договорите са подписани на 8 май. Подизпълнители на поръчката ще бъдат дъщерните компании на холдинга Енергоремонт Раднево с 45% тежест и Енергоремонт Бобов дол с дял от 50%.

Описанието на заданието е, както следва - извършване на среден ремонт на КА – 11 по десет обособени позиции. Гаранционният срок е 7 хил. работни часа, но не повече от времето до следващия планов ремонт, като за заваръчните съединения по арматура, тръбопроводи и нагревни повърхности гаранционния срок е 20 хил. работни часа. Гаранцията започва да тече след приемане на съоръжението от ремонт и завършване на 72-часовата проба.

Вчера от АОП съобщиха за подписани други четири споразумения между ТЕЦ-а и Енергоремонт холдинг. Общата сума на договорите е 386 177 лв. без ДДС или 463 412 лв. с данъка.

По време на вчерашната търговия книжата на холдинга поевтиняха на БФБ с 1.01% на средните 48.99 лв. при обем от 50 лота.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...