Енергоремонт холдинг с обществена поръчка от АЕЦ Козлодуй

1225
Енергоремонт холдинг с обществена поръчка от АЕЦ Козлодуй

Енергоремонт холдинг АД () спечели обществена поръчка на АЕЦ Козлодуй. Става дума за сключен на 25 юни договор за 644 600 лв. без ДДС (773 520 лв. обложени), съобщиха от Агенцията по обществени поръчки (АОП).

Заданието на електроцентралата е за основен ремонт на Помпи Водни Брегови тип ОПВ5-110Э с ел. двигател ДВДА 173-49-12-16к, 400/800кW.

По време на основния ремонт трябва да бъде извършен и текущ ремонт на ел. двигателите на помпите. Извършването на ремонтните дейности се предхожда от получаване на разрешение за спиране на съоръжението и не е възможна едновременна работа по всички съоръжения. При нужда част от ремонтните дейности ще се извършват в база на изпълнителя.

При изпълнение на поръчката няма да участва подизпълнител, става ясно в известието на АОП.

Последно изтъргуваните акции на Енергоремонт холдинг АД на Българска фондова борса са 10 и са прехвърлени на 23 юни. Средната цена се е установила на 48.38 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...