Енергоремонт холдинг с обществена поръчка от Топлофикация Русе

913
Енергоремонт холдинг с обществена поръчка от Топлофикация Русе

Енергоремонт холдинг АД () спечели обществена поръчка на Топлофикация Русе. Договорът между двете дружества е сключен на 23 септември и е на стойност от 718 326 лв. без ДДС (861 991 лв. с ДДС), съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Заданието е за смяна на част от от екранната система (дъно на пещна камера) и прилежащите към нея детайли и възли, без входящи колектори по схема, както и смяна на топлоизолационна зодария и изолация, принадлежаща към сменената част от дъното и полагане набивна маса на подменените участъци.

В средата на септември стана ясно, че Енергоремонт холдинг АД спечели обществена поръчка на АЕЦ Козлодуй ЕАД. Договорът е сключен на 17 септември и е на стойност 245 660 лв. без ДДС, или 294 792 лв. с ДДС.

През втората половина на август холдингът подписа два договора с Топлофикация София.

Последните сделки с акции на дружеството на БФБ са сключени на 1 август. Обект на прехвърляне станаха 150 лота, а средната цена се установи на 32 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg