Енергоремонт холдинг сключи два договора за общо 2.5 млн. лв.

460
Енергоремонт холдинг сключи два договора за общо 2.5 млн. лв.

Нови два договора сключи Енергоремонт холдинг () с ТЕЦ Марица Изток-2 за общата сума от 2.08 млн. лв. без ДДС или 2.5 млн. лв. с данъка. За това уведомиха от Агенцията по обществени поръчки.

Първият договор е на стойност 670 хил. лв. без ДДС (803 хил. лв. обложени), а второто споразумение е за 1.41 млн. лв. без данъка или 1.69 млн. лв. с ДДС. И двата договора са сключени на 23 април.

Поръчката на електроцентралата е за рехабилитация на котлоагрегат 7 (КА-7). Тя е разделена на пет обособени позиции. Първата е рехабилитация на ППС на КА-7.

Втората обособена позиция е рехабилитация на арматура и тръбопроводи на КА-7, а третата е рехабилитация на нагревни повърхности и шлакоотделителна система на КА-7. Четвъртата е рехабилитация на ИВП, изработка и подмяна на газоход ВЕ-ИВП на КА-7. Последната пета обособена позиция е рехабилитация на ЕФ на КА-7.

През миналата седмица Profit.bg съобщи за други две спечелени обществени поръчки – на ТЕЦ Бобов дол и на ТЕЦ Марица Изток 2. Повече за споразуменията на Енергоремонт холдинг от началото на годината досега може да намерите тук.

За последно книжата на холдинга са търгувани на Българска фондова борса миналия четвъртък. Средната цена за лот се е установила на 49.11 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg