Енергоремонт холдинг сключи нов договор за 156 хил. лв.

598
Енергоремонт холдинг сключи нов договор за 156 хил. лв.

Енергоремонт холдинг АД сключи договор с ТЕЦ Варна ЕАД за основен ремонт на циркулационни помпи №1 и №8, съобщават от Агенцията по обществените поръчки. Стойността на контракта е за 156 120 лв. с ДДС, като е подписан на 28 декември 2007 г.

Както вече съобщи Profit.bg Енергоремонт холдинг АД ще е изпълнителят на възложената от Енел Марица изток 3 АД обществена поръчка за доставка на крепежни елементи, подвески и материали за ГРЧ и ТК. Стойността на договора е за 70 200 лв. с ДДС и е сключен на 8 януари.

На 6 януари компанията подписа договор за доставка на 2 комплекта резервни части за багерни помпи ГР 1250/71 за ТЕЦ Варна ЕАД. Контрактът е на обща стойност 125 хил. лв. без ДДС, или 150 хил. лв. с ДДС. Данните са от АОП.

Засега по позицията са сключени две сделки, при които са изтъргувани съответно 14 лота за 55.5 лв. и 186 книжа за 56 лв. В резултат на транзакциите капитализацията на Енергоремонт холдинг АД нараства с 1.62%, до средните 55.97 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...