Енергоремонт холдинг (

) спечели поредната си обществена поръчка. На 29 април между публичната компания и ТЕЦ Варна е сключен договор на стойност 150 хил. лв. без ДДС, или 180 хил. лв. с данъка. За това съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Заданието е за доставка на резервни части за багерни помпи. Става дума за 58 броя резервни части за багерни помпи (гайки за работни колела, обтекатели, работни колела, лагерни кутии, патрубки и др.). Крайният срок за изпълнение на поръчката е 20 юли, тази година.

Това е петият договор, който сключи Енергоремонт холдинг през втората половина на април. Както Profit.bg писа вчера, компанията сключи на 23 април с ТЕЦ Марица Изток-2 два договора за общата сума от 2.08 млн. лв. без ДДС, или 2.5 млн. лв. с данъка.

Преди това холдингът спечели обществените поръчки на ТЕЦ Бобов дол и на ТЕЦ Марица Изток 2. Повече за споразуменията на Енергоремонт холдинг от началото на годината досега може да прочетете тук.

От началото на сесията досега (09.52 часа) на БФБ няма сключени сделки с акции на компанията. Вечра по позицията се изтъргуваха 8 лота, като средната цена се установи на 49 лв.